EL TEU CENTREDE REFERÈNCIA

Ideem i construïm un espai ample i lluminós, amb instal·lacions modernes on la innovació, la proximitat i la professionalitat convergeixen en un ambient de confiança.

L’Institut Mèdic Rubí, està dividit en dues plantes on s’hi distribueixen un total de quinze consultoris perfectament equipats i una àmplia sala dedicada a serveis de rehabilitació, preparada amb equipament i tecnologia d’alta prestació i última generació per tal d’oferir un excel•lent servei al pacient. Cada consultori està especialment dissenyat en funció de les necessitats de la seva especialitat, per tal de desenvolupar-hi l’activitat terapèutica de forma eficient i efectiva.

A PROP TEU

Fomentem la relació entre metge i pacient, càlida, propera i informada, recuperant la figura del metge de família.

Fomentem i treballem des de la premissa del coneixement profund dels nostres pacients. Per això defensem la importància de la medicina de proximitat i de la figura del metge de família que, acompanyat dels millors metges especialistes, garanteixen l’assistència integral dels nostres pacients.

La medicina de proximitat fomenta el coneixement i atenció integral del pacient, gràcies a un coneixement dels aspectes físics, psíquics, emocionals, socials i d’entorn familiar. El metge de família és el facultatiu de referència al qual acudir i demanar consell, amb el qual s’estableix un fort vincle i en qui es deposita la confiança en la salut. La figura del metge de família es el centre al voltant del qual gira tota la atenció de salut de l’Institut Mèdic Rubí.